Ön Kapı Boyama Fiyatı Ne Kadar? Metalik ve Sedef Boya Ücreti 2023

Otomobilinizin kaportası bir çok parçadan oluşmaktadır. Bu yazımızda 2023 yılı için ön kapı boyama fiyatı hakkında bilgi vereceğiz. Sanayide ön kapı boyama ücreti olarak ustalar ne kadar işçilik ücreti alıyorlar. Sonuç olarak 2023 yılı metalik ve sedef olmak üzere ön kapı boyama maliyeti hakkında bilgi vereceğiz.

araba on kapi boyama fiyati 2023

Otomobilimiz bir kazaya karışabilir ve siz bir yere burabilirsiniz. Veya ön kapıyı açarken bir yere sert vurmanız durumunda aracınızın kapısını sert bir şeye çarpabilirsiniz. Bunların hepsi aracınızın kapısında boya atmasına neden olabilir. Boyası kötü olmuş bir ön şoför veya yolcu kapısı görüntü açısında çirkin bir hal gösterecektir. Bu sebeple aracınızın ön kapısını boyatmak zorunda kalabilirsiniz. Eski araçların boyası normal iken daha sonraları metalik boya, günümüzde sedefli boyalar kullanılmaktadır. Ayrıca aracınızın boyasının rengi de boya fiyatını etkilemektedir. Örneğin düz beyaz renk boya ile sedefli beyaz renk boya fiyatı aynı değildir. Aracınızın sağ ön veya sol ön kapısını boyatmak için iyi bir usta seçmek zorundasınız. Çünkü eline boya tabancası alan herkes kendini kaporta boyacı zannediyor. Eğer kötü bir boya ustasına denk gelirseniz renk tutmayabilir veya boyada dalgalanma gibi şeyler olabilir. Sonuç olarak işini ehli bir boya ustasını bulmak zorunda kalacaksınız.

İlginizi Çekebilir : “Ön Tampon Boya Fiyatı Ne Kadar

Araba Sağ Ön ve Sol Kapı Ne Kadara Boyanır? Fiyatı ve İşçilik Ücreti 2023

Aracınızın kapısını boyatmak maliyetli bir işlemdir. Öncelik kapı boyama kaç gün sürer diye soracak olursanız, aracınız ortalama 2 gün içinde rahatlıkla boyanacaktır. Boya yapmak için öncelikle eski boyanın kazınması gerekir. Ardından macun çekilecekse bunun yapılması gerekir. Daha sonra astar atılması, sonrasında boya ve son olarak vernik atılması gerekmektedir. Eğer aracınızın metalik renk ise ön kapı boya fiyatı 1.500 ile 2.500 lira arasında değişen bir paraya yapılacaktır. Ancak sedef renk boya ise 2.000 ile 3.500 lira karşılığında ustanız boya yapacaktır.

Ön kapı boyatırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus ustanın işçiliğinin kaliteli olmasıdır. Ben bir keresinde kötü bir ustaya denk geldim ve boyada dalgalanmalar vardı. Ayrıca boya dengini kaportanın diğer kalanıyla tutturamadığı için farklı renk göze çarpıyordu. Sonuç olarak başka bir ustada tekrardan boyatmak zorunda kalmıştım.

Kaynak: otogenel.com

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik Kopyalamak Yasaktır
Scroll to Top